Törtfehér kemencés kenyeres zsák

3 900 Ft

Jelenleg nem rendelhető

Cikkszám: Kenyeres26 Kategóriák: , , ,
Leírás

Új kenyeres zsák:
Univerzálisan használható, oeko standard I. minősített prémium PUL béléssel ellátott frissentartó zsák, ami nem csak kenyér vagy péksüti, hanem száraztészta, bab vagy más élelmiszer tárolására is alkalmas. Kiválóan használható uzsonnás zsákként is, mivel a PUL bélés a levegővel ellentétben a vizet nem engedi át, így bele pakolható olyan élelem is, aminél előfordulhat hogy maszatol. Ilyen szennyeződés esetén nem szükséges egyből a mosógépbe dobni a zsákot, nedves szivaccsal, kifordítva a zsákból a bélést tökéletesen tisztítható.  A PUL bélés nem vasalható, azonban a zsákból kifordítva maga a mintás külső rész vasalható közepes fokozaton. A bélés kézzel mosva akár 90 fokot is kibír, de mosógépben, általános mosásnál ajánlott maximum 30 fokon mosni a terméket. Fehérítés, szárítógép használata nem ajánlott.

A kenyeres zsák elején kézzel nyomtatott, Igazgyöngyös gyerekrajz ihlette minta látható, ami a társadalmi vállalkozásunk részeként a toldi kézműves műhelyben készült. Tetején pamut zsinórral, összehúzható.
Mérete: 29×38 cm.
Anyaga: Külső oldal: kevert szálas anyag, belseje: PUL- poliészter és poliuretán. A termék 50%-ban újrahasznosított alapanyagból készült.

 

Anyag Külső oldal: kevert szálas anyag, belseje: PUL- poliészter és poliuretán.
Méret 29 x 38 cm