Gyöngysor I. csomag

6 000 Ft

6 készleten

Cikkszám: GYS-1 Kategóriák: ,
Leírás

Módszertani kiadvány

A Gyöngysor az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola módszertani kiadványa, feladatgyűjteménye.

Művészeti iskolánk tanárai egy olyan lefűzhető mappát álmodtak meg, amiben a rajztanárok, szülők egy helyen gyűjthetik azokat a feladatokat, amiket az utóbbi években sikerrel alkalmaztunk az igazgyöngyös rajzórákon.

A feladatok elején a fejlesztési területek leírását és a szükséges eszközök listáját találjátok. Ezután röviden összefoglaljuk, hogy hogyan szoktuk felvezetni az adott feladatot úgy, hogy felkeltsük a gyerekek érdeklődését és már első perctől kezdve izgatottan vágjanak bele az alkotásba. A bevezető után végigvesszük a feladatmegoldás lépéseit, pontos instrukciókkal végül pedig javaslatot teszünk a feladatok értékelésére, adott szempontok alapján.

“A művészet felemel. Értéktudatot, önbecsülést ad. Érzelmileg megerősít, és erőt ad. Segít olyan élethelyzetekben, ahol más nem képes. Érdemes minden korosztályban kihasználnunk a lehetőségeit.” L: Ritók Nóra

Bízunk benne, hogy a kiadvány sok-sok örömteli pillanatot fog okozni mindenkinek, aki szeretné közelebbről megismerni a módszertanunkat!

Az első csomag tartalma: Gyöngysor mappa és 10 feladatot tartalmazó leírás képekkel, a csomag ára 6000.- Ft

További csomagok: 10 feladatot és a feladatok leírását tartalmazza, ára: 3000 Ft lesz

A mappa mérete: 17 x 22 cm

Anyag
Méret